Slaapcultuur Noppe is reeds 2 generaties een begrip in de regio. Zij wilden na de award van "topwinkel van Vlaanderen ook de ruimte bieden aan hun producten en de uitbreiding van hun gamma.

Met een verdieping van meer dan 100 vierkante meter boven de bestaande winkel, werd design en realisatie volledig toevertrouwd aan de expertise van Polyconstruct.

Het werd een licht getinte ruimte met een mix van witgelakt staal en grenen. Ook aan het comfort van besprekingen werd gedacht door middel van een verhoogde lounge corner. 

Een resultaat van dergelijk niveau dat zelf TV-series als "The Sky is the limit" er reeds kwam filmen.

Locatie: Lokeren

Totaalinrichting Interieur
Totaalinrichting Interieur
Totaalinrichting Interieur
Totaalinrichting Interieur
Totaalinrichting Interieur
Totaalinrichting Interieur
Totaalinrichting Interieur
Totaalinrichting Interieur
Totaalinrichting Interieur
Totaalinrichting Interieur
Totaalinrichting Interieur

© 2017 by Polyconstruct bvba