top of page

Een stand hoger

Van winkelinrichtingen tot beursstanden

Polyconstruct bouwt standen in alle vormen en formaten.

Ons bedrijf is opgericht in 2006, maar onze knowhow gaat al langer mee. De pure vakkennis over standenbouwen sprong van generatie over op generatie. We ontwerpen en bouwen al meer dan 25 jaar standen van A tot Z.  

 

Noem ons meesters in het vak. De expertise zit in onze vingers en wortelde zich in ons praktische brein. Daardoor werken we efficiënter en schakelen we een stand hoger.  

 

Wil je creatief ook hoger schakelen? Graag. We houden van een fijne uitdaging. Zo een die verder gaat dan je voor mogelijk kan houden.

 

Jouw idee is een ruwe diamant, die we graag verder polijsten.

Zodat hij schittert tussen alle andere projecten. 

 

Een idee komt tot stand

Jouw idee en ontwerp over de stand vormen ons uitgangspunt. We stellen je gerichte vragen om een beter inzicht te krijgen.

 

  • Wat wil je bereiken met je project?

  • Welke doelgroep zal je aanspreken?

  • Op welke producten en/of diensten ligt je accent?

 

Een buitenlandse multinational die op zoek is naar een kwalitatieve standenbouwer, de kapper om de hoek die een nieuwe winkelinrichting wil of een innovatief bedrijf dat barst van creatieve uitspattingen. Elke onderneming is anders en heeft andere noden.

Wat wenst jouw bedrijf?

 

Na een uitgebreide inleiding gaan we aan de slag en bouwen we aan een succesvol project. Jouw idee krijgt vorm van A tot Z. Dat bespreken we samen. Polyconstruct heeft alles in huis om jouw stand design uit te bouwen.

 

Jouw idee een stand hoger? 

Ken je stand

Standen met stopping power

Wat wil je bereiken met jouw stand?

Wil je bezoekers betrekken of informeren?

Is het een ludiek of interactief project?

 

Jouw idee vertalen we naar een creatief en uniek concept. Gegarandeerd creëert jouw product of dienst via de juiste omkadering stopping power. Een aantrekkelijke stand prikkelt bezoekers. Zo bereik je helemaal wat je wil.

3D-visualisaties

Elke project tekenen we realistisch uit met 2D- en 3D-visualisaties. Je weet perfect hoe je stand er zal uitzien. De visualisatie met esthetische en technische details lijkt levensecht. De hoge kwaliteit geeft meteen alle details weer. Handig toch?

 

Standen bouwen: een stiel

Onze medewerkers zijn meesters in standenbouw. Stuk voor stuk vakmannen die kennis en ervaring in de vingers hebben en meedenken over hoe ze jouw project het beste aanpakken. Wat is jouw materialenvoorkeur? Of bouw je verder op ons voorstel? Jouw stand design kan in alle vormen, texturen en kleuren gebouwd worden.

 

Budget en timing

Elk project heeft een eigen deadline en budget. Daar houden we rekening mee. Degelijke kwaliteit en uitgesproken creatieve input krijg je aan een competitieve prijs.

We leggen de lat graag hoog. Vooral voor onszelf.

 

Je kent jouw idee. 

Wat brengen wij tot stand?

Projectrealisaties van A tot Z

De focus ligt op jouw idee en het beoogde resultaat.

Gerichte vragen geven inzicht over je project en focus. Polyconstruct ontwerpt, produceert en installeert jouw project. Materialen in hoge kwaliteit? Een design met een uitzonderlijke vorm? Geen idee te gek om in hoge kwaliteit uit te voeren. Daar zijn we goed in thuis.

 

Elk besteld project krijgt een design, maar 3 segmenten vormen onze specialisatie. 

Beursstanden

Wil je jouw stand opbouwen op een beurs in Europa? Maar weet je niet welke standenbouwer je daarvoor kan aanspreken? Polyconstruct is jouw ideale partner. We produceren de hele stand van A tot Z en installeren die op de beurs waar je wilt. We zijn van alle beurzen thuis.

 

Interieur: winkelinrichtingen en showrooms

Architecturale schoonheid past binnen elk budget. Heb je een nieuwe winkelinrichting nodig? Of een aanpassing? Wil je jouw showroom omvormen tot het design interieur? Jouw droominrichting krijgt vorm.

 

Projecten met een twist

Creatieve uitspattingen geven ons adrenaline. We bouwen aan de gekste projecten. Een sigaarstoel, een levensgrote cadeauverpakking en een lichtgevende, draagbare plateau: we bouwen het. Of het nu aansprekend meubilair, interactieve elementen of de aankleding van wagens is.

Heb jij voor ons een uitdaging?

Please reload

© 2017 by Polyconstruct bvba

bottom of page